1 august 2011

Codite ColorateDe doi ani fac codite la Sighisoara. Da, stiu, sunt altii care fac din timpuri mai stravechi. Dar cand am fost mica nu am beneficiat, deis le adoram. Intr-o tabara in germania acum cativa ani buni m-a invatat o prietena sa fac si eu, imi facuse si mie cu rosu, galben, verde si negru <3.
Dar abia recent m-am gandit sa fac si eu, daca tot merg la Sighisoara sa imi revad parintii. Da, Festivalul este cam catastrofa din anumite puncte de vedere (a se citi postul anterior: Sighisoara 2011) dar are si parti bune. Unu la mana, te intalnesti cu o gramada de lume. Da, chiar si cu oameni pe care nu vrei neaparat sa ii vezi. Dar vechi cunostinte, prieteni, rude... hmm. Apoi sunt si lucruri frumoase si interesante de vazut.


Coditele colorate au fost dintotdeauna o moda la festivalul medieval sighisorean. Un fel de dovada ca ai fost acolo. Multa lume cu care interactionez in timpul festivalului mi-au spus ca nu au gasit coditele acestea la alte festivale de prin tara. De ce fac eu codite? Pentru ca imi place! Sa le infasor frumos, cu grija, si sa vad rezultatul si clientul fericit. Asta este al doilea motiv, anume sa vad clientul ca este intr-adevar multumit. Am analizat piata si pot sa confirm (cu martorii aferenti) ca avem cele mai autentice codite realizate la Sighisoara de festivalul medieval din 2011. Mai cu seama ca am fost singurele care au fost toate cele 5zile festivalesti in cetate a codite.
Cand eram pline peste putinte, am mai trimis din clienti la concurente. Multe dintre cliente ne-au spus ca prefera sa astepte. Cu asistenta mea fotograf si novice impletitor de codite, Andreea Cristurean, am reusit sa fericim un numar mare (spre 100) de clienti. Desi am impletit non-stop aproape, nu am reusit sa impletim pe toate doritoarele. Dar avand un numar mare de clienti ne-am permis sa ne alegem clientii, si sa ii refuzam pe cei care nu erau respectuosi (adresandu-se noua intr-un mod sfidator). Ei na, trecand peste cele rele, vreau sa le multumesc prietenelor mele pentru sustinere, si in special Andreei fiindca fara ea nu faceam fata cererii. Am impletit multe dar s-au fotografiat putine, cum sa faci si poze cu mainile pline? :-)
Sper ca toti clientii sa fie multumiti in continuare si sa ne revedem in 2012. Vom reveni, si abia asteptam sa se schimbe organizatorii, sa revina indatoririle primariei, fiindca era mai frumos cand era asa :)

Prietenii mei facebuucanesti pot zari mai multe poze pe facebook cu CODITE COLORATE.

3 comentarii:

 1. keep up the good work ;) noi facem lumea mai colorata

  RăspundețiȘtergere
 2. Esti in Cluj? Caut pe cineva care sa imi faca si mie o codita:)
  Ma gasesti pe mail.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ayowen, cand mi-ai scris nu eram in tara. Dar da, sunt in Cj, si nu, nu ti-am gasit adresa. sry.

  RăspundețiȘtergere